Αρχική Υπηρεσίες Δυνατότητες συνεργασίας Εξ’ αποστάσεως συνεδρία

Εξ’ αποστάσεως συνεδρία

Αν επιθυμείτε να συνεργαστούμε αλλά μένετε εκτός Αθηνών ή μακριά από την περιοχή των Αμπελοκήπων ή το ωράριο σας δε σας το επιτρέπει …έχουμε τη λύση για εσάς! Εξ’ αποστάσεως συνεδρίες μέσω Skype!

Πώς πραγματοποιούνται οι συνεδρίες;

Οι συνεδρίες αυτές προγραμματίζονται μέσω τηλεφώνου και έπειτα διεξάγονται χάρη στη χρήση της τεχνολογίας! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι σύνδεση στο διαδίκτυο, έναν λογαριασμό Skype κι έναν οικιακό ζυγό μπάνιου.

Πώς γίνεται η αξιολόγηση και ο έλεγχος της προόδου;

Όσον αφορά το ιατρικό ιστορικό μπορείτε εφόσον έχετε πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις να μου τις αποστείλετε ηλεκτρονικά. Για τον έλεγχο της προόδου σας θα δούμε μαζί τα βήματα ώστε να πραγματοποιείται μία σωστή ζύγιση στο χώρο σας. Να θυμάστε, η κατάλληλη μεθοδολογία και διατροφική εκπαίδευση θα σας οδηγήσει στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι όχι μία ζυγαριά είτε είναι οικιακή είτε επαγγελματική!

Είναι αποτελεσματική η εξ’ αποστάσεως συνεδρία;

Έχω τροποποιήσει τη δομή των συνεδριών και προσαρμόσει τη μεθοδολογία μου και σας διαβεβαιώνω πως είναι το ίδιο αποτελεσματική και ποιοτική με τις συνεδρίες που πραγματοποιούνται στο γραφείο.

Πώς θα λάβω το πλάνο διατροφής μου;

Κατόπιν της συνεδρίας μας θα λάβετε, μέσω email, ένα πλήρως εξατομικευμένο πλάνο διατροφής, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας μαζί με το αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό της κάθε συνεδρίας.

Με ποιο τρόπο πραγματοποιείται η πληρωμή;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σας εξυπηρετεί κατόπιν συνεννόησης.