Διαχείριση βάρους & διατροφική εκπαίδευση

Μάθετε περισσότερα για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή

Αναμφισβήτητα είτε ο στόχος είναι η μείωση του σωματικού λίπους, είτε η αύξηση βάρους η κατάλληλη διατροφή αποτελεί μονόδρομο για την επίτευξή του.

Αν οι επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες μείωσης ή αύξησης βάρους σας έχουν κουράσει μάλλον θα πρέπει να αλλάξατε τον τρόπο προσέγγισής σας.

Οι παράγοντες που αλληλεπιδρούν και καθορίζουν τις διατροφικές σας επιλογές είναι πολλοί και ως εκ τούτου για επιτυχημένη διαχείριση βάρους τα επιθυμητά αποτελέσματα η προσέγγισή σας θα πρέπει να είναι ολιστική.

Είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου παρέμβασης που περιλαμβάνει διατροφική εκπαίδευση, συμπεριφορική θεραπεία και βήμα – βήμα καθοδήγηση.

Πάνω απ’ όλα όμως η διατροφική παρέμβαση θα πρέπει να είναι πλήρως εξατομικευμένη στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και την καθημερινότητα (εργασία, ωράριο, χρόνος προετοιμασίας) σας ώστε να μπορεί να απολέσει όχι άλλη μία βραχυπρόθεσμη λύση αλλά τρόπο ζωής.

Είστε έτοιμοι λοιπόν αυτή τη φορά να επιτύχετε το στόχο σας;

Διαχείριση Βάρους Μπακόπουλος Διαιτολόγος

Σκοπός της υπηρεσίας αυτής είναι:

  • κατάλληλη συμβουλευτική για την τροποποίηση των αντιλήψεων και των συμπεριφορών που αφορούν τη διατροφή για αποτελεσματική διαχείριση βάρους
  • διατροφική εκπαίδευση με σκοπό την υιοθέτηση νέων υγιεινών συνηθειών που μπορούν να ακολουθηθούν εφ’ όρου ζωής
  • σχεδιασμός εξατομικευμένου διαιτολογίου με επάρκεια θρεπτικών συστατικών, ποικιλία γεύσεων και επιλογών προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας
  • συνεχής παρακολούθηση και ενίσχυση των κινήτρων που εξασφαλίζει τη μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα της παρέμβασης και τη διατήρηση του αποτελέσματος

Προγραμματίστε μια συνεδρία

Κάντε το πρώτο βήμα σήμερα