Αρχική Συνεδρίες Online διατροφή

Online διατροφή

Πόσο αποτελεσματική είναι η online διατροφή; Ποια είναι τα πλεονεκτήματά της; Υπάρχουν κίνδυνοι σε ένα online πρόγραμμα διατροφής; Τι πρέπει να προσέξετε για να τους αποφύγετε; Αν τα παραπάνω ερωτήματα σας απασχολούν τότε δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την ανάγνωση καθώς στις επόμενες γραμμές θα δούμε μαζί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την online διατροφή και τις εξ’ αποστάσεως διαιτολογικές συνεδρίες. Μείνετε μαζί μου…

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της online διατροφής;

Αναμφισβήτητα η online (εξ’ αποστάσεως) διατροφή παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα τα οποία την καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή στις μέρες μας.

Εξάλειψη της απόστασης μέσω online διατροφής

Πρώτο πλεονέκτημα της εξ αποστάσεως – online διατροφής είναι η δυνατότητα συνεργασίας ακόμη κι αν η απόσταση που μας χωρίζει είναι αρκετά μεγάλη. Αν για παράδειγμα βρίσκεστε μακριά από το κέντρο της Αθήνας, εκτός Αθηνών, σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδος ή ακόμη κι αν είστε κάτοικος εξωτερικού τότε η εξ αποστάσεως – online διατροφή είναι η κατάλληλη μέθοδος για εσάς.

Με τη χρήση του διαδικτύου και της τεχνολογίας πλέον η απόσταση δεν αποτελεί λόγο να αφήσετε πίσω την προσπάθειά σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε το βάρος σας, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να ενισχύσετε την υγεία και την ψυχολογία σας όσο μακριά κι αν βρίσκεστε από το χώρο του γραφείου.

Η online συνεδρία διατροφής μπορεί να πραγματοποιηθεί από οπουδήποτε. Μπορούμε να κάνουμε τη συνεδρία μας όσο βρίσκεστε στο χώρο εργασίας σας ή ακόμη και από την άνεση του σπιτιού σας.

Οικονομία χρόνου με διατροφή online

Επόμενο πλεονέκτημα της εξ αποστάσεως – online διατροφής είναι αναμφισβήτητα η οικονομία χρόνου. Αν το πρόγραμμά σας είναι πιεσμένο χρονικά και η επίσκεψη στο διαιτολογικό γραφείο φαντάζει απίθανη τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την επιλογή εξ αποστάσεως – online διατροφής.

Συχνά ο χρόνος μετακίνησης για να φτάσετε στο γραφείο είναι ίδιος με το χρόνο της συνεδρίας!

Ωστόσο, μέσω της εξ αποστάσεως – online διατροφής το «πρόβλημα» του χρόνου εξαλείφεται οριστικά. Η επικοινωνία μας θα σας πάρει όσο χρόνο χρειάζεστε για να ανοίξετε το κινητό ή τον υπολογιστή σας!

Βέβαια η οικονομία χρόνου δε συνεπάγεται μειωμένη διάρκεια της διαιτολογικής συνεδρίας. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, η εξ αποστάσεως συνεδρία διατροφής έχει την ίδια δομή, σχεδόν την ίδια χρονική διάρκεια και είναι το ίδιο αποτελεσματική με τις συνεδρίες δια ζώσης. Σίγουρα λοιπόν η online διατροφή θα σας διασφαλίσει πως δε θα χάσετε χρόνο αλλά επίσης δε θα χάσετε απολύτως τίποτα όσον αφορά την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Οικονομία χρημάτων μέσω διατροφής online

Επιπλέον, στα πλεονεκτήματα της online (εξ αποστάσεως) διατροφής ανήκει και το μειωμένο κόστος. Οι συνεδρίες online διατροφής έχουν μικρότερο κόστος από τις συνεδρίες στο χώρο του γραφείου. Επιπροσθέτως, μέσω της εξ αποστάσεως συνεδρίας διατροφής μειώνεται και το κόστος μετακίνησης. Αν λοιπόν θέλετε να ξεκινήσετε, να αλλάξετε τον τρόπο ζωής, τη διατροφή και την υγεία σας πλέον ούτε η απόσταση, ούτε ο χρόνος αλλά ούτε το κόστος αποτελούν εμπόδιο στο δρόμο σας!

Ασφάλεια μέσω της online διατροφής

Επόμενο πλεονέκτημα ενός online προγράμματος διατροφής είναι η δυνατότητα να λάβετε το πλάνο σας ανέπαφα. Δεδομένων των συνθηκών οι δια ζώσης συνεδρίες στο χώρο του διαιτολογικού γραφείου δεν είναι πάντοτε εφικτές. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εμπόδιο.

Μέσω της online διατροφής θα λάβετε ένα πλήρως εξατομικευμένο, αποτελεσματικό πλάνο διατροφής, «κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας». Θα το λάβετε στην ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού σας. Δεν έχετε παρά να ανοίξετε το email που θα λάβετε κατόπιν της επικοινωνίας μας και να ξεκινήσετε την προσπάθειά σας!

Μένουμε λοιπόν ασφαλείς και βελτιώνουμε την υγεία μας δίχως να αφήσουμε πίσω τους διατροφικούς μας στόχους.

Συνεδρία Online Διατροφής

Κάντε το πρώτο βήμα σήμερα

Είναι αποτελεσματική η online διατροφή;

Είδαμε λοιπόν ποια είναι τα πλεονεκτήματα της online διατροφής, τα οποία δεν είναι λίγα ωστόσο το βασικό ερώτημα παραμένει… Είναι η online (εξ’ αποστάσεως) διατροφή το ίδιο αποτελεσματική με μία δια ζώσης συνεδρία στο χώρο του διαιτολογικού γραφείου; Συνοπτικά, η απάντηση είναι «ναι».

Η online διατροφή είναι το ίδιο αποτελεσματική με τις συνεδρίες στο διαιτολογικό γραφείο!

Αν ωστόσο δεν είστε σίγουροι ακόμη ας δούμε αναλυτικά ποια είναι η δομή μίας διαιτολογικής συνεδρίας στο γραφείο και ποια η δομή μίας online συνεδρίας διατροφής ώστε να δείτε την απάντηση μόνοι σας. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε από τι αποτελείτε μια διαιτολογική συνεδρία στο γραφείο και από τη αποτελείται μία online συνεδρία διατροφής.

Συνεδρία στο γραφείο: Online (εξ’ αποστάσεως) συνεδρία διατροφής
Λήψη ιατρικού ιστορικού Λήψη ιατρικού ιστορικού
Λήψη διατροφικού ιστορικού Λήψη διατροφικού ιστορικού
Σωματομετρήσεις (βάρος, ύψος, περίμετροι) Σωματομετρήσεις (βάρος, ύψος, περίμετροι)
Σχεδιασμός εξατομικευμένου πλάνου διατροφής Σχεδιασμός εξατομικευμένου πλάνου διατροφής
Έλεγχος της προόδου και αναπροσαρμογή Έλεγχος της προόδου και αναπροσαρμογή
Διατροφική εκπαίδευση Διατροφική εκπαίδευση
Ανάλυση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση) Χ

 

Όπως μπορείτε να δείτε λοιπόν η online διατροφή δεν έχει πολλά να ζηλέψει από τις δια ζώσης συνεδρίες. Αποτελείται από την ίδια σχεδόν δομή και σίγουρα είναι το ίδιο αποτελεσματική!

Με τη λιπομέτρηση όμως τι γίνεται;

Η μόνη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις online συνεδρίες διατροφής και τις συνεδρίες στο χώρο του διαιτολογικού γραφείου είναι η απουσία ανάλυσης σύστασης σώματος (λιπομέτρησης) στις πρώτες.
Αναμφισβήτητα, η λιπομέτρηση αποτελεί εξαιρετικό εργαλείο για τον έλεγχο και την αξιολόγηση της προόδου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο στο χώρο μας υπάρχει ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός ανάλυσης σύστασης σώματος που θα βρείτε αυτή τη στιγμή. Ωστόσο…

Η λιπομέτρηση αποτελεί λιγότερο από το 15% της διάρκειας μίας διαιτολογικής συνεδρίας!

Ενώ είναι εξαιρετικά χρήσιμη δεν αποτελεί τον μόνο τρόπο ελέγχου και αξιολόγησης της προόδου. Η εξατομικευμένη προσέγγιση, η βήμα – βήμα καθοδήγηση η κατάλληλη συμβουλευτική θα σας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και όχι μία συσκευή (ζυγαριά) είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε οικιακής χρήσεως.

Πέραν αυτού έχω προσαρμόσει τη μεθοδολογία των online συνεδριών διατροφής ώστε να είναι το ίδιο ποιοτικές και αποτελεσματικές με τις συνεδρίες στο γραφείο. Μαζί θα δούμε λοιπόν εναλλακτικές μεθόδους – μετρήσεις ώστε να αξιολογήσετε την πρόοδο σας δίχως να είναι απαραίτητη η λιπομέτρηση.

Είστε ακόμη διστακτικοί με την online διατροφή;

Αν παρόλα αυτά είστε ακόμη διστακτικοί υπάρχει πληθώρα μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα ενός προγράμματος online διατροφής.

Αρχικά, αν η χρήση της τεχνολογίας σας προβληματίζει πρόσφατη μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει πως…

Το 85% των συμμετεχόντων σε ένα online πρόγραμμα δεν αντιμετώπισε καμία απολύτως δυσκολία και εξοικειώθηκε άμεσα.

Άλλωστε δε χρειάζεστε ιδιαίτερες γνώσεις ούτε απαιτείται η χρήση συγκεκριμένης πλατφόρμας… η συσκευή τηλεφώνου σας αρκεί.

Όσον αφορά την απώλεια βάρους αποτελέσματα πρόσφατων μελετών υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε σημαντική διαφορά στην απώλεια βάρους μεταξύ δια ζώσης ή διαδικτυακών προγραμμάτων απώλειας βάρους. Μάλιστα, όσοι επέλεξαν διαδικτυακό – online πρόγραμμα διατροφής το αξιολόγησαν ως πιο «βολικό» από τη συνεδρία δια ζώσης.

Ας αφήσουμε τα δικά σας λόγια να μιλήσουν…

Τέλος, πέραν των μελετών που υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα μίας online διατροφικής παρέμβασης υπάρχουν οι δικές σας εμπειρίες, ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν εξ’ αποστάσεως και μέσω online διατροφής τα κατάφεραν.

 • Εξαιρετικός επαγγελματίας, φιλικός, ευγενικός και πάντα χαμογελαστός με άριστη γνώση του αντικειμένου. Με ποικίλα και εύκολα πλάνα διατροφής ειδικά προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες του κάθε ατόμου. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

  Sophia K. Avatar Sophia K.
  21/01/2020
 • Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μου με τον Κωνσταντίνο.Το πρόγραμμα διατροφής είναι προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις μου, δεν είναι στερητικό, και σίγουρα έχει αποτέλεσμα. Είναι πάντα πρόθυμος να μου απαντήσει σε τηλέφωνα και μηνύματα σχετικά με εναλλακτικές πάνω στο πρόγραμμα.

  Maria Pappa Avatar Maria Pappa
  12/02/2020
 • Ο πιο ανθρώπινος διαιτολόγος που λαμβάνει πραγματικά υπόψη του την καθημερινότητα του καθένα και είναι δίπλα σου με τόσο ζεστό και υποστηρικτικό τρόπο που σε κάνει να αγαπήσεις την διαδικασία! Σου εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια την οποιαδήποτε κίνηση όσον αφορά το διαιτολόγιο το οποίο είναι εφαρμόσιμο σε κάθε του σημείο και σε βοηθάει να αποκτήσεις σφαιρική γνώση γύρω από την διατροφή, με αποτέλεσμα να μπορέσεις στο τέλος της διαδικασίας να αναλάβεις μόνος σου. Ο Κωνσταντίνος απενοχοποιεί επιτέλους το φαγητό, για το οποίο, πλέον, υπάρχει τόση υπέρ-πληροφόρηση και παραπληροφόρηση γύρω μας που τις περισσότερες φορές μας κάνει να νιώθουμε τρακαρισμένοι γύρω από αυτό το θέμα. Ο στόχος του είναι να αποκτήσεις μια καλύτερη σχέση με την τροφή και την διαδικασία της διατροφής και το πετυχαίνει από το πρώτο κιόλας πρόγραμμα! Ειδικά αν έχεις κάνει στο παρελθόν αρκετές προσπάθειες χωρίς μεγάλη επιτυχία είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από έναν φαύλο κύκλο και να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς ιδιαίτερη πίεση.

  Zefi Pikoula Avatar Zefi Pikoula
  27/02/2020
 • Εξαιρετικός. Με γνώσεις και ευγένεια. Αποτελεσματικά πλάνα διατροφής. Ακολουθώντας τις συμβουλές του συστηματικά, αποκλείεται να μην πετύχεις τον προσωπικό σου στόχο. Χωρίς επιφύλαξη ?

  ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ Avatar ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ
  13/05/2020
 • Ο Κωνσταντίνος Μπακόπουλος είναι ένας εξαίρετος και ευγενικός άνθρωπος. Αρίστος επαγγελματίας με γνώσεις που προσπαθεί μέσα από τη συνεργασία του μαζί σου να μάθεις πως να αποκτήσεις υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Τα προγράμματα του είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου και βρίσκει τρόπους να μην λείπει τίποτα από τη διατροφή. Είναι πάντα πρόθυμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία και ανάγκη όσο αναφορά το πλάνο διατροφής. Ακολουθώντας το πλάνο διατροφής και τις συμβουλές του είναι σίγουρο πως θα καταφέρει κάποιος περισσότερα από όσα περίμενε.

  ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΤΣΟΥΛΗΣ Avatar ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΤΣΟΥΛΗΣ
  20/05/2020
 • Personalised approach. Great knowledge of the field. Exceptional services. The various diet plans meet all my daily needs, offering a variety of options and plenty of energy for my gym sessions.

  Stavros Sgouros Avatar Stavros Sgouros
  28/11/2019

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της online διατροφής;

Θα σας έλεγα πως ένα κατάλληλα δομημένο online πρόγραμμα διατροφής δεν παρουσιάζει πολλά μειονεκτήματα… παρά μόνο ένα και σημαντικό! Αυτό δεν είναι άλλο από την απουσία προσωπικής επαφής μεταξύ διαιτολόγου και διαιτώμενου.

Προσωπικά, θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να συναντηθώ με καθέναν – καθεμία από εσάς δια ζώσης, στο χώρο του διαιτολογικού γραφείου. Είναι χαρά μου να τα λέμε από κοντά. Να επιλύουμε απορίες, να θέτουμε στόχους και να τους επιτυγχάνουμε. Παρόλα αυτά, αν και η δια ζώσης επαφή και επικοινωνία δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν, υπάρχουν όμως συνθήκες που μας το επιβάλλουν.

Υπάρχουν κίνδυνοι σε ένα online πρόγραμμα διατροφής;

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω η online διατροφή είναι αποτελεσματική και μπορεί να σας βοηθήσει στην επίτευξη των διατροφικών σας στόχων. Ωστόσο, κάποιες φορές ένα online πρόγραμμα διατροφής μπορεί να ενέχει κινδύνους. Πάμε να δούμε λοιπόν τι πρέπει να προσέξετε πριν ξεκινήσετε ένα online πρόγραμμα διατροφής ώστε να πετύχετε τους στόχους σας παραμένοντας υγιής ταυτόχρονα.

Online μεν … επιστημονικά δε

Πριν ξεκινήσετε μία online διατροφή βεβαιωθείτε πως η απόφασή σας είναι ασφαλής και η προσέγγιση επιστημονική. Εξασφαλίστε πως ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την οθόνη σας και είναι υπεύθυνός για το σχεδιασμό του πλάνου σας έχει την επιστημονική κατάρτιση για αυτό.

Βεβαιωθείτε πως απευθύνεστε σε έναν πτυχιούχο διαιτολόγο – διατροφολόγο ο οποίος έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και θα σας οδηγήσει στο στόχο σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Αν δεν είστε σίγουροι για αυτό μπορείτε να ζητήσετε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος πριν ξεκινήσετε την συνεργασία σας.

Στόχος δεν είναι η απώλεια βάρους… είναι η διαχείριση βάρους διασφαλίζοντας παράλληλα το επίπεδο υγείας.

Ένα μη επιστημονικά δομημένο πρόγραμμα διατροφής μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια βάρους η οποία όμως θα συνοδεύετε από δυσμενείς επιπτώσεις για τη σωματική αλλά και ψυχική υγεία του διαιτώμενου.

Online «ναι» … απρόσωπα «όχι»

Αφού λοιπόν βεβαιωθείτε για την επιστημονικότητα της παρέμβασης εξασφαλίστε πως οnline δε σημαίνει απρόσωπα! Σε μία online συνεδρία διατροφής μπορεί η απόσταση να μας κρατά μακριά η επικοινωνία μας όμως διατηρείται προσωπική. Σε κάθε συνεδρία αξιολογούμε την πρόοδο. Επιλύουμε απορίες και αναπροσαρμόζουμε το πλάνο διατροφής σας με βάση την έως τώρα πορεία σας, την καθημερινότητα και το στόχο σας.

Για το λόγο αυτό λοιπόν επιδιώξτε την ανθρώπινη επικοινωνία έστω και εξ’ αποστάσεως.

Αποφύγετε να ακολουθείτε προγράμματα online διατροφής που προκύπτουν απρόσωπα!

Ένα πρόγραμμα διατροφής που προκύπτει χωρίς τη λήψη ιατρικού, φαρμακευτικού και διατροφικού ιστορικού, δίχως συζήτηση με το διαιτολόγο – διατροφολόγο, απουσία βιοχημικών εξετάσεων είναι πιθανόν αναποτελεσματικό και σίγουρα μη – εξατομικευμένο και επικίνδυνο!

Αποφύγετε λοιπόν να ακολουθήσετε ένα online πρόγραμμα διατροφής που προκύπτει μέσω συμπλήρωσης μιας φόρμας, μέσω μιας απρόσωπης εφαρμογής (app) ή μέσω ενός απλού ερωτηματολογίου. Αναζητήστε ένα πρόγραμμα διατροφής επιστημονικό και εξατομικευμένο όχι έτοιμο και επικίνδυνο.

Βασικές αρχές σε ένα online πρόγραμμα διατροφής

Αφού λοιπόν είδαμε τι πρέπει να προσέξετε ώστε να αποφύγετε τους πιθανούς κινδύνους σε ένα online πρόγραμμα διατροφής πάμε να δούμε τις 3 βασικές αρχές που δεν πρέπει να λείπουν από καμία διατροφή εξ αποστάσεως.

Α. Ευελιξία στη διατροφή

Σκεφτείτε ένα πρόγραμμα με περιορισμένες επιλογές τροφίμων, αυστηρό ωράριο κατανάλωσης τροφής, ελάχιστες εναλλακτικές και μειωμένη ποικιλία. Πόσο εύκολο θα ήταν να το ακολουθήσετε; Σας διαβεβαιώ όχι πολύ! Όπως κάθε πρόγραμμα διατροφής έτσι και μία online διατροφή θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από ευελιξία. Βεβαιωθείτε λοιπόν πως το πλάνο σας απαρτίζεται από:

 • Ποικιλία τροφίμων από όλες τις ομάδες τροφίμων
 • Ευελιξία στο χρόνο ή/και τη σειρά κατανάλωσης γευμάτων
 • Εναλλακτικές επιλογές τροφίμων
 • Απλά και εύκολα γεύματα με μειωμένο χρόνο παρασκευής

Β. Ισορροπία

Πέραν από ευέλικτο το πρόγραμμα online διατροφής σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει επαρκή ενέργεια και θρεπτικά συστατικά ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας. Σίγουρα δε θα πρέπει να είναι αυστηρό – στερητικό και δε θα πρέπει να περιλαμβάνει αποκλεισμό μεμονωμένων τροφίμων ή ομάδων τροφίμων π.χ. κατανάλωση μόνο ζωικών τροφίμων και απουσία υδατανθράκων.

Αν λοιπόν το πλάνο σας είναι πάλι κρέας και σαλάτα τότε λείπει η ισορροπία!

Επιπλέον, ένα σωστά δομημένο και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής θα πρέπει να βασίζεται σε τρόφιμα και όχι σε υποκατάστατα γεύματος ή εκτεταμένη χρήση συμπληρωμάτων για να καλύψει τις διατροφικές σας ανάγκες και να σας οδηγήσει στο στόχο σας.

Γ. Γεύση και απόλαυση

Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική αρχή σε ένα πρόγραμμα διατροφής είναι η γεύση και η απόλαυση. Η διατροφή είναι μία διαδικασία μέσω της οποίας πρέπει να περνάμε καλά… και για να περνάμε καλά πρέπει αυτό που τρώμε να είναι νόστιμο και να το απολαμβάνουμε. Αυτό είναι το κλειδί για την επίτευξη του στόχου και τη μακροχρόνια διατήρηση του αποτελέσματος. Για το σκοπό αυτό το online πρόγραμμα διατροφής που θα λάβετε είναι σημαντικό να περιέχει:

 • Ποικιλία γεύσεων
 • Νόστιμους και υγιεινούς συνδυασμούς τροφίμων
 • Γρήγορες και εύκολες συνταγές για κυρίως και ενδιάμεσα γεύματα
 • Ένταξη νέων τροφίμων κ.α.

Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα διατροφής που σας αρέσει και μπορεί να γίνει τρόπος ζωής! Όχι ένα αυστηρό μονότονο και περιοριστικό πρόγραμμα που ανυπομονείτε να φτάσετε στο στόχο σας για να το διακόψετε!

Συνεδρία Online Διατροφής

Κάντε το πρώτο βήμα σήμερα

Εν κατακλείδι,

Είδαμε λοιπόν πως ένα εξατομικευμένο, σωστά καταρτισμένο και επιστημονικό πρόγραμμα online διατροφής μπορεί να είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Η online διατροφή είναι ικανή να σας οδηγήσει στην επίτευξη των διατροφικών σας στόχων και να βελτιώσεις την υγεία και την ψυχολογία σας. Αν λοιπόν ο χρόνος, η απόσταση ή οι συνθήκες αποτελούσαν ως σήμερα εμπόδιο για μία ισορροπημένη διατροφή είναι ώρα να σκεφτείτε σοβαρά τις εξ αποστάσεως συνεδρίες. Σας εγγυώμαι πως η επιλογή σας θα σας δικαιώσει.

Σημαντικό: Σε περίπτωση ακύρωσης – μεταφοράς του ραντεβού, λόγω φόρτου εργασίας, η διαθεσιμότητα για επόμενη συνεδρία ορίζεται σε 15-20 εργάσιμες μέρες.