Αθλητική διατροφή

Ο ρόλος της διατροφής στην επιτυχία της προπόνησης όσο και στην βελτίωση των αγωνιστικών επιδόσεων, είτε σε ερασιτέχνες, είτε σε επαγγελματίες αθλητές έχει αναγνωριστεί εδώ και πολλές δεκαετίες.

Παρά τη μεγάλη σημασία που έχει η αθλητική διατροφή, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελετών το 90% των αθλητών ανέφεραν ότι δε διατρέφονται σωστά. Ομοίως, 84% ανέφεραν ότι δεν έτρωγαν μία ώρα πριν την άσκηση. Τέλος. 45% των αθλητών ανέφεραν ότι υπήρχαν μέρες όπου δεν διέθεταν αρκετή ενέργεια για να ασκηθούν!

Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά είναι επιτακτική. Παράλληλα, η κατάλληλη διατροφή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση, η αναπλήρωση των υγρών, η επάρκεια βιταμινών και αντιοξειδωτικών και η σωστή χρήση συμπληρωμάτων αθλητική διατροφής αποτελούν το κλειδί για επιτυχημένη προπόνηση, βέλτιστη αποκατάσταση και μέγιστες επιδόσεις.

Εάν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των αθλητών ή αθλουμένων η υπηρεσία αυτή είναι για εσάς! Μία σωστή διατροφική εκπαίδευση θα βελτιώσει τις γνώσεις, τις διατροφικές σας συνήθειες και τελικά τις επιδόσεις σας!

Σκοπός της υπηρεσίας αυτής είναι:

 • η διατροφική εκπαίδευση των αθλητών / αθλουμένων σχετικά με τη σχέση διατροφής και αθλητικής απόδοσης
 • ο σχεδιασμός πλήρως εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, τον κατάλληλο χρονισμό γευμάτων και τη σωστή ενυδάτωση το οποίο θα ανταποκρίνεται πλήρως στο άθλημα, τις ανάγκες και τους στόχους του αθλητή / αθλούμενου
 • η επίτευξη και η διατήρηση του ιδανικού βάρους και της επιθυμητής σύστασης σώματος
 • η μέγιστη αποκατάσταση μεταξύ των προπονήσεων
 • η αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών
 • η σωστή χρήση των κατάλληλων συμπληρωμάτων αθλητική διατροφής
 • η βελτίωση της υγείας και πρόληψη τραυματισμών / ασθενειών

Είπαν για εμένα

 • review rating 5  Εξαιρετικός επαγγελματίας, φιλικός, ευγενικός και πάντα χαμογελαστός με άριστη γνώση του αντικειμένου. Με ποικίλα και εύκολα πλάνα διατροφής ειδικά προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες του κάθε ατόμου. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

  thumb Sophia K.
  1/21/2020
 • review rating 5  Ο Κωνσταντίνος σε κάνει πραγματικά να νιώθεις ευχάριστα. Για όποιον λόγο και να σπεύσει κανείς να συμβουλευτεί έναν διατροφολόγο, σε κάθε περίπτωση θα έχει κάποιες ανασφάλειες. Δουλεύοντας με τον Κωνσταντίνο, σιγά σιγά, σε βοηθάει να σβήζουν αυτές οι ανασφάλειες, να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να αγαπήσεις τον εαυτό σου και κάθε προσπάθεια που κάνεις. Ειναι πάντα ευγενικός, πάντα με καλή διάθεση και εξαιρετικά επεξηγηματικός. Είναι πολύ ανοιχτός στην έξτρα επικοινωνία ανάμεσα στα ραντεβού, γεγονός πολύ χρήσιμο αλλά και ανακουφιστικό. Κάνει μια δύσκολη εμπειρία ανθρώπινη και ευχάριστη!

  thumb Eftyhia Giannakakou
  6/06/2020
 • review rating 5  Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μου με τον Κωνσταντίνο.Το πρόγραμμα διατροφής είναι προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις μου, δεν είναι στερητικό, και σίγουρα έχει αποτέλεσμα. Είναι πάντα πρόθυμος να μου απαντήσει σε τηλέφωνα και μηνύματα σχετικά με εναλλακτικές πάνω στο πρόγραμμα.

  thumb Maria Pappa
  2/12/2020
 • review rating 5  Εξαιρετικός. Με γνώσεις και ευγένεια. Αποτελεσματικά πλάνα διατροφής. Ακολουθώντας τις συμβουλές του συστηματικά, αποκλείεται να μην πετύχεις τον προσωπικό σου στόχο. Χωρίς επιφύλαξη 🔝

  thumb ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ
  5/13/2020
 • review rating 5  ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΘΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΑΝΤΑ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ !!!! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

  thumb Αναστασία Ματθαίου
  5/18/2020
 • review rating 5  Εξαιρετικός επαγγελματίας. Πρόγραμμα διατροφής, εύκολο και πραγματοποιήσιμο, με κορεσμό μέσα στην ημέρα, χωρίς επιθυμία για επιπλέον φαγητό. Εφόσον τηρηθούν οι οδηγίες, τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Γρήγορες και άμεσες απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία προκύψει, καθώς και γρήγορη αναπροσαρμογή του προγράμματος, σε περίπτωση που δε βολέψει σε κάποια σημεία. Πολύ καλοσυνάτος και φιλικός άνθρωπος.

  thumb Alexandros Petropoulos
  11/27/2019